ACTIVITATS LOCAL CLUB
DINTRE DEL 20è ANIVERSARI

Reproducció de vídeos d'escalada a càrrec de Jaume Planell
ESCALADA A METEORA (GRECIA)
OLIANA - Agulla dels tres ponts via Idil.lica


12 d'abril de 2018

 

Data: Dijous dia 12 d'abril de 2018 de 20h a 22h

A càrrec de: Jaume Planell

Lloc: Local Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès (CESQV)

Videos

Meteora (Grecia) és una zona amb unes agulles de conglomera on, en algunes d'elles, hi ha uns monestirs construits a dalt de tot que estan literalment sospesos en l'aire. Es van construir al segle XIV per escapar dels turcs i els albanesos i encara avui en dia i habiten monjos ortodoxos. Actualment només en queden 6 d'actius; molts van ser destruits en el transcurs de la segona guerra mundial.

La serra de Sant Honorat és un massís muntanyós que es troba al sud de la comarca de l' Alt Urgell , al municipi de Peramola , i a l'extrem sud-oest del pantà d'Oliana, és la germana petita de la serra d'Aubenç, que se situa just al nord i esdevé un espectacular mirador natural de la gran serralada pirinenca gràcies a la seva ubicació privilegiada.

Ambdues serres es caracteritzen per les seves espectaculars formacions rocoses, que ens ofereixen cingleres vertiginoses i grans altiplans en altura. Aubenç i Sant Honorat ofereixen als amants de l'excursionisme opcions de diverses dificultats: des d'itineraris amb passos exposats fins a rutes per corriols o pistes de terra a l'abast de tothom. Destaquem especialment l'ascensió a Lo Coscollet (1.610m), punt més elevat de la serra d'Aubenç, i els itineraris per l'entorn de les Roques de Sant Honorat (1.068m) i la Roca del Corb (995m)

 

Informació:

Al local social C/ C/ CAPCIR, 1-3 Local 7, Sant Quirze del Vallès.

Normativa

Les sortides són obertes només als participants que disposin de la corresponent llicència federativa de l'any en curs de la FEEC.
D'acord amb la normativa que regula les activitats en el medi natural, l'organització no admetrà cap participant sense federar.
Procurarem respectar els horaris establerts a la guia d'etapa.
El mal temps, en principi, no serà obstacle per fer la sortida.
Els menors hauràn d'anar acompanyats.
L'organització es reserva el dret de canviar algun aspecte de l'activitat sempre que sigui imprescindible, donat-lo a conèixer tant aviat com sigui possible.
L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d'evitar-los.
L'organització no admet participar a les sortides amb animals de companyia.
Es recomana no avançar el membre de l'organització que va al capdavant del grup.
Respectem el medi ambient, evitem llençar la brossa a la muntanya.
L'organització es reserva el dret de modificar qualsevol de les anteriors normatives.

Telefons d'interés

CESQV 637 502 272 -- 93 721 24 89 (dimecres i divendres de 19:30 a 21h)
Bombers 085


TORNAR a Calendari Activitats