RAID POPULAR SANT QUIRZE DEL VALLÈS


15 de desembre de 2012

Raid Popular St. Quirze del Vallès

https://vimeo.com/55945213

1 Raid Popular St. Quirze del Vallès

El CLUB EXCURSIONISTA ST QUIRZE DEL VALLÈS, la botiga CAMP BASE de St. Cugat del Vallès i l'equip de Raids CATRAID organitzem el primer raid popular de St. Quirze del Vallès. L'objectiu principal és oferir una nova manera de compartir l'esport a l'aire lliure en parella i amb els amics i passar un molt bon matí de dissabte. Els raids acostumen a ser proves molt dures, de moltes hores i que requereixen de molt temps i preparació. Amb aquest raid popular pretenem donar-los a conèixer d'una manera fàcil, assequible i divertida, tot practicant moltes proves i molt variades en poques hores.

Raid Popular de San Quirze del Valles:

El objetivo principal es ofrecer una nueva manera de compartir el deporte y las actividades al aire libre , en pareja, con los amigos, y pasar una muy buena mañana de sábado.
Los raids o carreras de aventura, acostumbran a ser pruebas muy duras, de muchas horas y que requieren mucho tiempo y preparación.
En este raid popular se pretende dar os a conocer este deporte de manera fácil, asequible y divertida, practicando muchas pruebas, variadas en pocas horas, sin necesidad de material especifico, unas zapatillas y una bicicleta....


Classificacions Raid St. Quirze del Vallès

 

MES INFORMACIÓ WWW.CAMPBASE.ES

Informació:

al local social C/ Bages, local 11E, Sant Quirze del Vallès, fins el divendres anterior.

Normativa

Les sortides són obertes només als participants que disposin de la corresponent llicència federativa de l'any en curs de la FEEC.
D'acord amb la normativa que regula les activitats en el medi natural, l'organització no admetrà cap participant sense federar.
Procurarem respectar els horaris establerts a la guia d'etapa.
El mal temps, en principi, no serà obstacle per fer la sortida.
Els menors hauràn d'anar acompanyats.
L'organització es reserva el dret de canviar algun aspecte de l'activitat sempre que sigui imprescindible, donat-lo a conèixer tant aviat com sigui possible.
L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d'evitar-los.
L'organització no admet participar a les sortides amb animals de companyia.
Es recomana no avançar el membre de l'organització que va al capdavant del grup.
Respectem el medi ambient, evitem llençar la brossa a la muntanya.
L'organització es reserva el dret de modificar qualsevol de les anteriors normatives
.

Telefons d'interés

CESQV 637 502 272 -- 93 721 24 89 (dimecres i divendres de 20 a 22h)
Bombers 085


TORNAR a Calendari Activitats