MATINAL:

Recorregut a peu pels paisatges representats a l'obra del pintor Vila Puig, indrets de Sant Quirze i de l'entorn del barri de Can Feu de Sabadell.

col.laborant amb:

L'entitat Sitesize és l'organitzadora de la proposta, i compta amb la col•laboració de Connecta Sant Quirze, una plataforma veïnal interessada en la millora de la mobilitat sostenible a Sant Quirze, i l'Associació Cultural Can Feu, que treballa per a la recuperació del Castell de Can Feu i el seu entorn. Collserola - Plaça Mireia - Pantà de Vallvidrera – Barcelona a vista d'ocell

 

Diumenge 20 de febrer de 2016

Dades generals:

Horari de sortida: A les 10:00 hores del matí, diumenge 20 des del la Plaça de la Vila de Sant Quirze del Vallès.
Arribada: al voltant de les 14:00 hores.

Seguint amb les activitats relacionades amb el 125è aniversari del naixement del pintor Joan Vila Puig, el proper dissabte 20 de febrer tindrà lloc un recorregut a peu pels paisatges representats a l'obra del pintor, indrets de Sant Quirze i de l'entorn del barri de Can Feu de Sabadell.
L'activitat, relacionada amb l'exposició “Retornar la imatge del lloc conegut”, que encara es pot visitar a la Casa Vila Puig, començarà a les 10 del matí, a la plaça de la Vila, i té una durada prevista de 4 hores.
L'entitat Sitesize és l'organitzadora de la proposta, i compta amb la col•laboració de Connecta Sant Quirze, una plataforma veïnal interessada en la millora de la mobilitat sostenible a Sant Quirze, i l'Associació Cultural Can Feu, que treballa per a la recuperació del Castell de Can Feu i el seu entorn.

Més informació: http://www.santquirzevalles.cat/DetallNoticia/_CR1bHNtBU9BXLrWCpFkes5vMIdo1udQRpswIBRjpfFE

 

Telefons d'interés:
CESQV 637 502 272 -- 93 721 24 89 (dimecres i divendres de 19:30 a 21:30 h)
Bombers 085

 


TORNAR a Calendari Activitats