Qui és el Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès

El Club Exursionista de Sant Quirze del Vallès és una entitat sense afany de lucre dedicada a l'excursionisme, i a promoure el coneixement del país i del medi natural als socis de l'entitat i a qualsevol persona interessada a participar en les activitats que es realitzen.

Com a entitat va néixer l'any 1998, és membre fundadora de l'Associació de Constructors de Iglús, i està associada a la FEEC. Ha guanyat el premi de Mussolada de l'any 2002 "perquè hem conduït el nombre més gran de mussols des de Sant Quirze a França". I ha editat conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès el llibre d'aquesta "Caminada de Sant Quirze a França".

Hi ha 400 associats entre 1 i 83 anys d'edat. Té dos rocòdroms, un en el recinte esportiu de les piscines municipals del C/Priorat i un altre desmuntable usat en diverses festes populars.

Disposa d'un nou local social obert dos dies a la setmana. Es manté un petit fons bibliogràfic, cartogràfic, de vídeos, revistes, i ressenyes de sortides i activitats dedicades a l'excursionisme, al coneixement de la natura i als esports de muntanya. Tot aquest material està a la disposició dels socis.

Com a serveis als associats ofereix material com ARVAs, raquetes, cascs, dissipadors per a vies ferrates, piolets, grampons,...

Realitza mensualment entre cinc i set activitats obertes a tothom on hi ha: sortides matinals, sortides de senderisme, d'alta muntanya, i activitats més tècniques com són: vies ferrates, escalada, sortides en kaiacs, barranquisme, esquí de muntanya, descobertes de natura, i cicles divulgatius.
Es important senyalar aquests cicles divulgatius que es realitzen en dos sesions cada mes, un dedicat a la seguretat a la muntanya, i l'altre dedicat a experiencies en viatges i expedicions que els socis o altres persones han realitzat i que desinteressadament ens exposen.

Finalment el CESQV disposa d'una pàgina web www.cesqv.com on hi ha puntual informació de totes les activitats que es realitzen, el calendari, les ressenyes en detall de les sortides, fotografies de les activitats, recull d'enllaços i informació interessants.

TORNAR a Pàgina Principal

 
Més informació els dimecres i divendres de 19,30 a 21,30h al C/ CAPCIR, 1-3 Local 7, o tel. 93 721 24 89 -- 637 502 272