PEUS DE GAT

l'escola de muntanya del CESQV

Peus de Gat

L'escola de muntanya del CESQV

Peus de Gat pretén donar respostes educatives en el temps lliure infantil i juvenil a la nostra població amb la promoció i organització d'activitats relacionades amb el muntanyisme i la natura, sense oblidar, tanmateix, la vessant educativa, cultural, formativa i social de la tasca que duem a terme.

L’Escola va neixer al GENER de 2004 FOTOS Noticia del Diari Sabadell


Grups d' edat

Pirineus : 5-7 anys
Alps : 8 anys
Andes : 9-10 anys
Himalaies : 11-13 anysNOTA: Estaria bé que els nens portessin la samarreta de Peus de Gat a cada sortida. D'altra banda, en cas de fred recomanem que es porti roba d'abric (anorac, polar,...) i, si hi ha possibilitat de pluja, cal portar una capelina o impermeable i uns mitjons de recanvi. Si es preveu sol i calor és recomanable que portin una gorra i crema de protecció solar.

Si voleu contactar amb nosaltres: peusdegat@hotmail.com

Normativa

Per participar a les activitats és imprescindible que els infants s'hagin inscrit a l'escola de muntanya, estiguin al dia del pagament de la quota i hagin portat tota la documentació necessària.
Procurarem respectar els horaris establerts a cada sortida.
L'organització es reserva el dret de canviar algun aspecte de l'activitat sempre que sigui imprescindible, donant-lo a conèixer tant aviat com sigui possible.
L'organització no es fa responsable del dany o pèrdua del material personal de cada participant.