Llicències Federatives Any 2021

La llicència de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) és una assegurança que cobreix, segons la modalitat escollida, els possibles riscos que comporta l'activitat de l'excursionisme amb totes les disciplines que aquest comprèn. Des de la baixa i mitja muntanya, fins a les expedicions a pics de més de 7000 mtrs., les marxes, les curses de muntanya, les competicions, el descens de barrancs, l'esquí de muntanya, l'escalada, l’espeleologia, i moltes més.
A més el posseïdor de la llicència obté importants descomptes en material, desplaçaments i allotjaments en refugis, càmpings i albergs de Catalunya.

Ja podeu sol·licitar i tramitar la llicència federativa del 2021 a la nostra entitat

DEMANEU LA LLICÈNCIA COM ABANS MILLOR

Podeu sol.licitar i tramitar la llicència federativa del 2021 a la nostra entitat, emplenant el següent Formulari cliceu aqui (heu de ser socis del club)

Novetat La renovació de la llicència ara és més fàcil si no heu canviat la vostra direcció.

A continuació haureu fer l'ingrés al compte del club ES56 0182 8753 96 0200068625 posant "Llicència" el NIF i el vostre nom. Enviar correu confirmació del banc al compte cesqv.gestio@gmail.com

Un cop tramitada la llicència podeu venir a recollir-la.

LA LLICÈNCIA NO SERÀ VALIDA, FINS A L'ENTREGA DE LA MATEIXA,

En cas de pagar mes d'una llicència en una sola transferència, indiqueu al camp observacions el NIF i el nom complet de totes les llicències.

Recordeu que la llicència caduca amb la fi de l'any natural i que la llicència del 2021 té un procés de tramitació automatitzat però NO INMEDIAT. Això significa que si en voleu fer ús de la llicència, heu de tramitar la llicència amb temps.

Si voleu més informació de cobertures i preus premeu el enllaç >> Llicèncias Federatives 2021

“Presteu atenció als imports i no confondre els de l'últim apartat (muntanya plus) sisplau llegir amb atenció"