INSCRIPCIONS

CLUB EXCURSIONISTA SANT QUIRZE DEL VALLÈS

 

El Club Excursionista Sant Quirze del Vallès és una Entitat sense ànim de lucre que principalment es manté amb les quotes dels socis. Si t'agrada la feina que fa i creus que cal seguir realitzant aquestes activitats en el nostre poble, pots fer-te soci pagant la quota anual de 40 Euros els adults (15€ l'últim trimestre) i 10 Euros  els joves de 6 a 18 anys (més 10€ de fiança, que seran retornats al donar-se de baixa de l'entitat). Porta'ns signat i emplenat el formulari d'inscripció adjuntant fotocòpia del DNI i si ens vols conèixer millor o col·laborar amb nosaltres, et convidem a les reunions que fem al nostre local.

Anima't, la teva col.laboració és important!

Et demanarem les següents dades >> Formulari d'inscripció << i porta la quota en efectiu (els següents rebuts es passaran al compte corrent indicat) i fotocòpia del DNI.

Nota.- Si ens has indicat el teu e-mail rebràs en un termini d'un mes un correu de benvinguda, si no és així, haznoslo saber a correucesqv@gmail.com, així com els canvis que feu a la vostra adreça d'email.

 

INSCRIPCIONS ACTIVITATS

Es prega que les inscripcions es facin amb una setmana d’antelació per fer la previsió de places amb l’autocar. Els socis disposen d'una eina com és el whatsapp per fer les reserves.

Un cop reservat l'autocar, les baixes notificades a partir del dimecres abans de la sortida, tindran que abonar igualment el preu de la sortida, així com les persones que a l'arribar tard perdin la sortida de l'autocar.