POPULAR: 16a. CAMINADA del MUSSOL

24 de Setembre de 2017 Itinerari GPS FOTOS

 

Tornem a tenir aquí de nou, el darrer diumenge de setembre, LA CAMINADA DEL MUSSOL 2017.

Els tickets per poder participar, es podran adquirir en els següents establiments de Sant Quirze del Vallès:

AGRO-CONSUM

BAR TETERÍA LA LILA

EL RACÓ DE LA COMPRA

ESTANC PAU CASALS

FARMÀCIA TRES CANTOS

SPAI BIKER VALLÈS

FARMÀCIA OLIVERAS

FORN DEL BRIOIX

FORN DE LA CONXITA

FRUITERIA PACO

FRUITES LAURA

FRUITES I VERDURES EL MAS

PAPERERIA DIN A4

PASTISSERIA MIX

QUEVIURES HIPOCAMP

XURRERIA CANTARERO

EL CELLER DE LA VILA

I també al local del CESQV a partir del 6 de setembre (dimecres i divendres de 19:30 a 21:30 h )

Ens trobarem a les 09:00 del matí a la Plaça de la Vila, a on es podran adquirir els tickets de darrera  hora, si en queden i participacions de loteria de Nadal 2017.

A les 09:30 començarem la caminada, sortim davant de l'Església de Sant Quirze i Santa Julita a 187 metres sobre nivell de mar, baixarem pel Carrer del Mig, Avinguda Gaudi, Carrer Llaurador, i ens endinsarem al Parc de Can Feliu, seguint la Riera del Torrent de la Batzuca, Can Ponsic, Camí de la Font dels Caçadors, Serra de Galliners PR-C-31 Camí del Monjos fins al Mirador del Pujol Blanc, punt més alt de la nostra caminada 315 metres, a on tindrem el primer avituallament.

Aquest recorregut, va sent repetitiu en les nostres caminades, doncs és un dels millors camins per poder gaudir de paisatge del Vallès Occidental i de les carenes que el limiten, Serra Marina, Collserola, Montseny, Sant Llorenç i l'Obac i Montserrat, fins arribar a dalt al Pujol Blanc, a on havia hagut la torre de guaite de la Serra.

Començarem a baixar cap a el Torrent de Can Corbera, fins als 230 metres, les vistes que tindrem aqui, cap a la serra Collserola i el Barcelones. Després tornarem a pujar un altre cop fins el Camí dels Monjos fins el mirador de Can Barnola, a on tindrem un petit refrigeri de beguda, des d'aqui anirem pel Camí del Carrer Castanyers, Torrent de la Batzuca cap a Can Feliu, a on ens esperarà el clàssic entrepà de botifarra, beguda i la nova samarreta.

Us esperem a tots, per anar coneixent i gaudint del nostres entorn, de la nostra Serra Galliners, respectant-la i conservant-la.

 

Sant Quirze del Vallès. Constitució com a municipi: Sant Quirze es va constituir com a municipi el 1832 per segregació de Sant Pere de Terrassa, i prèviament de Terrassa. Compren l'antiga parròquia de Sant Quirze, esmentada sense cap apel·latiu el 1013. Al segle XIII apareix com Sant Quirze de Terrassa, i al segle XV alterna amb el nom de Sant Quirze de Galliners, en referència a la serra de Galliners.El 1857 es va castellanitzar oficialment el nom com San Quirico de Tarrasa, modificat el 1935 a Sant Quirze de la Serra i reinstaurat el nom castellà després de la guerra. El 1976 va canviar a Sant Quirze del Vallès, en un consell de ministres, presidit pel rei d'Espanya, al Palau de Pedralbes de Barcelona.

La Serra de Galliners: És una  Serra a cavall dels municipis de  Sant Quirze del Vallès i  Terrassa a la comarca del  Vallès Occidental, amb una elevació màxima de 315,8 metres. És un corredor biològic entre la  Serralada Litoral i la  Prelitoral. Un dels últims espais forestals de la plana del  Vallès , un espai amb alts valors paisatgístics, biològic, històrics, socials i cultural. S'ha de remarcar la important funció connectora, del corredor biològic anomenat “La Via Verda” que va des del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i de l'Obac fins al Parc de Collserola. 
Aquests valors han motivat la seva classificació com a sòl de protecció especial en el Pla Territorial Metropolità de Barcelona, una classificació que és directament vinculant amb el planejament urbanístic municipal.

 

 

Ruta GPS: Track de la sortida https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19890475

L'organització no es fa responsable dels possibles errors i desviacions comesos amb el GPS.
Es recomana portar sempre mapa i brúixol

 

===============================================================================================================================================

Informació:

Al local social C/ Capcir 1-3, local 7, Sant Quirze del Vallès, (dimecres i divendres de 19:30 a 21:30h)

Normativa

Les sortides són obertes a tothom.
Procurarem respectar els horaris establerts a la guia d'etapa.
El mal temps, en principi, no serà obstacle per fer la sortida.
Els menors hauràn d'anar acompanyats.
L'organització es reserva el dret de canviar algun aspecte de l'activitat sempre que sigui imprescindible, donat-lo a conèixer tant aviat com sigui possible.
L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per tal d'evitar-los.
L'organització no admet participar a les sortides amb animals de companyia.
Es recomana no avançar el membre de l'organització que va al capdavant del grup.
Respectem el medi ambient, evitem llençar la brossa a la muntanya.
L'organització es reserva el dret de modificar qualsevol de les anteriors normatives.

Telefons d'interés

CESQV 637 502 272 -- 93 721 24 89 (dimecres i divendres de 19:30 a 21:30h)
Bombers 085

 

 

TORNAR a Calendari Activitats